PODNIKANIE V POHOSTINSTVE A HOTELIERSTVE

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity SK.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete tu
  • Akce

  • Typ akcie:
    kurz
  • Vedené v jazyku:
    slovensky
  • ID akcie:
    633666
  • Miesto konania

  • Adresa:
    Vzdelávacie stredisko Bratislava: Európska vzdelávacia akadémia, n.o., Nobelova 16
  • Termín

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete tu

Popis kurzu PODNIKANIE V POHOSTINSTVE A HOTELIERSTVE

AKREDITÁCIA
Akreditácie MŠ SR .
Medzinárodne akreditovaný prednáškovo - tréningový program.
Naša vzdelávacia inštitúcia je medzinárodne certifikovaná International Education Society London (IES).
Naši študenti majú možnosť získať medzinárodný certifikát IES (www.ies-info.com)

ROZSAH KURZU
190 hodín, prebieha počas 8 víkendov (piatok 14:00 – nedeľa 14:00)

TERMÍN
17.10. – 20.12.2008

CIEĽ KURZU
pripraviť budúcich stredných a vyšších manažérov pohostinských a ubytovacích zariadení na prácu v odbore gastronómie a hotelierstva
zvýšiť kvalifikáciu a špecializáciu účastníkov so zámerom podporovať rozvoj kvalitných a konkurencieschopných zariadení na Slovensku
sprostredkovať prehľad o súčasnom právnom a ekonomickom prostredí, ktoré je pre ubytovacie a pohostinské zariadenia na Slovensku určujúce

CIEĽOVÁ SKUPINA
záujemcom, ktorí sa pripravujú na podnikanie v odbore pohostinstva a hotelierstva
záujemcom o prácu v pohostinských a ubytovacích zariadeniach
tým, ktorí v odbore pohostinstva a hotelierstva už pracujú
OBSAH KURZU
založenie, dispozičné riešenie a štandardy pohostinských a ubytovacích zariadení
manažment a marketing pohostinských a ubytovacích zariadení
prieskum trhu
spracovávanie produktu v pohostinstve a hotelierstve
výber vhodného a účinného spôsobu propagácie a reklamy pohostinského a hotelového zariadenia
výber najefektívnejšej distribúcie produktu pohostinských a ubytovacích služieb
gastronómia vo vybraných krajinách s dôrazom na francúzsku, čínsku a taliansku kuchyňu
hodnotenie slovenskej národnej kuchyne a jej špecifiká
finančný manažment – náklady, tržby a rentabilita v pohostinských a ubytovacích zariadení
kalkulácie cien jedál a nápojov, ubytovania, doplnkových a fakultatívnych služieb ako dôležitá súčasť marketingového mixu
zavedenia EURA v pohostinských a ubytovacích zariadeniach
práca, profesie, produktivita práce a odmeňovanie v pohostinských a ubytovacích zariadeniach
výber a stabilizácia personálu, vytváranie profesionálnych vzťahov na pracovisku
ochranný systém podnikateľskej jednotky
spoločenská etiketa, zásady správnej komunikácie s hosťom od „vitajte“ až po „do videnia“ a zásady umenia obchodných rokovaní
desatoro hostiteľskej služby
potravinový kódex, systém HACCP a dodržiavanie hygieny
profesionálna prehliadka vybraných hotelových zariadení rôznych kategórií
praktické porovnanie systému prevádzky, marketingu a vedenia personálu v ubytovacom zariadení na Morave, v Rakúsku alebo v Maďarsku
právne normy súvisiace s prevádzkou pohostinných a ubytovacích zariadení (prevádzka zariadení spoločného stravovania, normy o kategorizácii ubytovacích zariadení, medzinárodné normy ISO, právne normy o reklame, o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní, o službách, zamestnanosti, o ochrane osobných údajov, o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou, antidiskriminačný zákon, zákon o ochrane spotrebiteľa a iné)
PODMIENKY ÚČASTI
Minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou. Vyplnenie záväznej prihlášky.

SPÔSOB UKONČENIA KURZU
Kurz končí záverečnou komisionálnou komplexnou skúškou z teoretickej (ústna skúška zo všetkých predmetov) a praktickej časti (písomné spracovanie a obhajoba seminárnej práce na vybranú tému z odboru alebo prezentácia vybraného produktu).
Kurz má medzinárodnú akreditáciu spoločnosti IES (International Education Society) so sídlom v Londýne. V prípade záujmu účastníka môže EuVA požiadať aj o vystavenie medzinárodne platného certifikátu IES.
Vystavenie je spoplatnené sumou 2.000 ,-Sk / 66,38 €.
POPLATOK
Výška poplatku: 22 900 Sk / 760,14€  - jednorázovo
Pre mamičky na materskej dovolenke, študentov a nezamestnaných sa poskytuje zľava 5% z ceny.

So splátkami: 24 100 Sk / 799,97 €
1. splátka – 8.000,- Sk / 265,55 € - s termínom úhrady do 10.10.2008,
2. splátka – 8.000,- Sk / 265,55 € - s termínom úhrady do 10.11.2008,
3. splátka – 8.100,- Sk / 268,87 € - s termínom úhrady do 10.12.2008.

Na prepočet bol použitý konverzný kurz 1€=30,1260 Sk.

Účet: 2662752024 / 1100
Variabilný symbol: 319, Konštantný symbol: 0308
Adresa: Európska vzdelávacia akadémia, n.o., Nobelova 16, 836 14 Bratislava

MIESTO KONANIA ODBORNEJ PRÍPRAVY
Vzdelávacie stredisko Bratislava: Európska vzdelávacia akadémia, n.o., Nobelova 16

Blízke okolie EuVA ponúka študentom viaceré možnosti stravovania (reštaurácia Vernosť a Sfinga, predajňa potravín COOP Jednota), vo voľnom čase ponúka športovo-relaxačné centrum Vernosť aj možnosť využitia saunuy, fitness centra, squashových kurtov alebo stolnotenisové stoly.

KONTAKT
Ing. Jana Kosírová
manažérka vzdelávania
Európska vzdelávacia akadémia, n.o.
T: +421 2 491 00 224, F: +421 2 491 00 222
M: kosirova@euva.sk

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete tu