
AKREDITÁCIA
Akreditácie MŠ SR .
Medzinárodne akreditovaný prednáškovo - tréningový program.
Naša vzdelávacia inštitúcia je medzinárodne certifikovaná International Education Society London (IES).
Naši študenti majú možnosť získať medzinárodný certifikát IES (www.ies-info.com)
ROZSAH KURZU
190 hodín, prebieha počas 8 víkendov (piatok 14:00 – nedeľa 14:00)
TERMÍN
17.10. – 20.12.2008
CIEĽ KURZU
pripraviť budúcich stredných a vyšších manažérov pohostinských a ubytovacích zariadení na prácu v odbore gastronómie a hotelierstva
zvýšiť kvalifikáciu a špecializáciu účastníkov so zámerom podporovať rozvoj kvalitných a konkurencieschopných zariadení na Slovensku
sprostredkovať prehľad o súčasnom právnom a ekonomickom prostredí, ktoré je pre ubytovacie a pohostinské zariadenia na Slovensku určujúce
CIEĽOVÁ SKUPINA
záujemcom, ktorí sa pripravujú na podnikanie v odbore pohostinstva a hotelierstva
záujemcom o prácu v pohostinských a ubytovacích zariadeniach
tým, ktorí v odbore pohostinstva a hotelierstva už pracujú
OBSAH KURZU
založenie, dispozičné riešenie a štandardy pohostinských a ubytovacích zariadení
manažment a marketing pohostinských a ubytovacích zariadení
prieskum trhu
spracovávanie produktu v pohostinstve a hotelierstve
výber vhodného a účinného spôsobu propagácie a reklamy pohostinského a hotelového zariadenia
výber najefektívnejšej distribúcie produktu pohostinských a ubytovacích služieb
gastronómia vo vybraných krajinách s dôrazom na francúzsku, čínsku a taliansku kuchyňu
hodnotenie slovenskej národnej kuchyne a jej špecifiká
finančný manažment – náklady, tržby a rentabilita v pohostinských a ubytovacích zariadení
kalkulácie cien jedál a nápojov, ubytovania, doplnkových a fakultatívnych služieb ako dôležitá súčasť marketingového mixu
zavedenia EURA v pohostinských a ubytovacích zariadeniach
práca, profesie, produktivita práce a odmeňovanie v pohostinských a ubytovacích zariadeniach
výber a stabilizácia personálu, vytváranie profesionálnych vzťahov na pracovisku
ochranný systém podnikateľskej jednotky
spoločenská etiketa, zásady správnej komunikácie s hosťom od „vitajte“ až po „do videnia“ a zásady umenia obchodných rokovaní
desatoro hostiteľskej služby
potravinový kódex, systém HACCP a dodržiavanie hygieny
profesionálna prehliadka vybraných hotelových zariadení rôznych kategórií
praktické porovnanie systému prevádzky, marketingu a vedenia personálu v ubytovacom zariadení na Morave, v Rakúsku alebo v Maďarsku
právne normy súvisiace s prevádzkou pohostinných a ubytovacích zariadení (prevádzka zariadení spoločného stravovania, normy o kategorizácii ubytovacích zariadení, medzinárodné normy ISO, právne normy o reklame, o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní, o službách, zamestnanosti, o ochrane osobných údajov, o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou, antidiskriminačný zákon, zákon o ochrane spotrebiteľa a iné)
PODMIENKY ÚČASTI
Minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou. Vyplnenie záväznej prihlášky.
SPÔSOB UKONČENIA KURZU
Kurz končí záverečnou komisionálnou komplexnou skúškou z teoretickej (ústna skúška zo všetkých predmetov) a praktickej časti (písomné spracovanie a obhajoba seminárnej práce na vybranú tému z odboru alebo prezentácia vybraného produktu).
Kurz má medzinárodnú akreditáciu spoločnosti IES (International Education Society) so sídlom v Londýne. V prípade záujmu účastníka môže EuVA požiadať aj o vystavenie medzinárodne platného certifikátu IES.
Vystavenie je spoplatnené sumou 2.000 ,-Sk / 66,38 €.
POPLATOK
Výška poplatku: 22 900 Sk / 760,14€ - jednorázovo
Pre mamičky na materskej dovolenke, študentov a nezamestnaných sa poskytuje zľava 5% z ceny.
So splátkami: 24 100 Sk / 799,97 €
1. splátka – 8.000,- Sk / 265,55 € - s termínom úhrady do 10.10.2008,
2. splátka – 8.000,- Sk / 265,55 € - s termínom úhrady do 10.11.2008,
3. splátka – 8.100,- Sk / 268,87 € - s termínom úhrady do 10.12.2008.
Na prepočet bol použitý konverzný kurz 1€=30,1260 Sk.
Účet: 2662752024 / 1100
Variabilný symbol: 319, Konštantný symbol: 0308
Adresa: Európska vzdelávacia akadémia, n.o., Nobelova 16, 836 14 Bratislava
MIESTO KONANIA ODBORNEJ PRÍPRAVY
Vzdelávacie stredisko Bratislava: Európska vzdelávacia akadémia, n.o., Nobelova 16
Blízke okolie EuVA ponúka študentom viaceré možnosti stravovania (reštaurácia Vernosť a Sfinga, predajňa potravín COOP Jednota), vo voľnom čase ponúka športovo-relaxačné centrum Vernosť aj možnosť využitia saunuy, fitness centra, squashových kurtov alebo stolnotenisové stoly.
KONTAKT
Ing. Jana Kosírová
manažérka vzdelávania
Európska vzdelávacia akadémia, n.o.
T: +421 2 491 00 224, F: +421 2 491 00 222
M: kosirova@euva.sk