Kaučovanie

Popis kurzu na mieru Kaučovanie

Situácia z praxe:
Zabehnutý štýl vedenia pracovníkov už zjavne nestačí? Je nutné pristúpiť k novému štýlu vedenia, ktorý by zásadne zmenil prístup všetkých ľudí vo firme? Je jeden z možných spôsobov kaučovania?


O čom sa povedie dialog:
Odkiaľ sa to kaučovanie vlastne vzalo? Prečo tak zásadne meniť štýl vedenia, keď ten starý sa osvědčil? V čom sú vlastne prednosti kaučovania oproti “klasickým“ štýlom vedenia ľudí v organizácii? Ako sa čo najlepšie kaučovanie naučiť a využiť ho? Ako zvládnuť odpor voči kaučovaniu? A o ďalších otázkách ktoré k téme položíte?


Očakávaný prínos:
Účastníci získajú vonkajšiu predstavu o stále ešte nie príliš rozšírenom, ale veľmi produktivnom štýle vedenia ľudí. Zorientujú sa v zásadách a spôsoboch, ako tento štýl úspešne aplikovať, získavajú schopnosti a vedomosti potrebné ku kaučovaniu seba, svojho šéfa, kolegov a “podriadených“, prebudí sa v nich nadšenie pre užitočnú zmenu vlastného manažerského štýlu. Firma získa management, ktorého kompetencie sa rozšířia o nový rozmer prístupu vedenia ľudí vo firme, nový prístup umožní podchytenie a nasadenie doposiaľ skrytého potenciálu pracovníkov a tímu
Kontaktovat dodavatele kurzu na míru
Meno
Spoločnosť
Pozícia vo firme
E-mail
Telefón
Text
Z dôvodu kontroly proti spamu odpovedzte, prosím, na túto otázku koľko je osem a štyri ? Súčet zapíšte číslicami.
*Objednávka kurzu či žiadosť o viac informácií je zaslaná priamo dodávateľovi vzdelávania. Ceny kurzov bez zliav na EduCity sú rovnaké ako u dodávateľov. Uplatnenie zliav pri LAST MINUTE a Akciových kurzoch iba pri objednaní cez EduCity.