TETRA CV: Špecialista na komplexné riešenie náboru zamestnancov

13.9.2013 - Doporučujeme

TETRA CV je jednou z najväčších personálnych agentúr zaisťujúcich prácu občanom Slovenskej republiky v Česku. Poďme sa pozrieť bližšie, ako môže pomôcť nájsť uplatnenie práve Vám.

Čo je presne TETRA CV a čím mi môže byť prínosom?

Sme česká firma s viac ako pätnásťročnou tradíciou. Zameriavame sa na sprostredkovanie práce Slovákom, a to vo vybraných veľkých firmách na území Českej republiky. Konkrétne napríklad v továrni elektrotechnického giganta PANASONIC.

Povedzme, že budem pracovať v PANASONICU. Kto teda bude môj skutočný zamestnávateľ?

Uchádzači počas spolupráce zostávajú zamestnancami TETRA CV, cieľové firmy v Česku si našich pracovníkov v podstate najímajú. Práca pod agentúrou je často jedinou možnosťou, ako sa do veľkej firmy momentálne dostať.

Prečo by som mal uprednostniť TETRA CV pred konkurenčnými firmami? Akých garancií a výhod sa mi dostane?

Sme čestným členom Asociácie poskytovateľov personálnych služieb (APPS) a samozrejme držiteľom licencie MPSV ČR. Oboje, ako dúfame, má u našich klientov aj záujemcov o sprostredkovanie zamestnania svoju váhu.

Svojich ľudí sa snažíme dôsledne vyberať a individuálne sa o nich starať. Pomocnú ruku ponúkame nielen s byrokraciou, dopravou a ubytovaním, ale tiež čo sa týka rozličných školiacich a motivačných programov.

Ako je to konkrétne s ubytovaním a dopravou?

Ubytovanie pre našich zamestnancov je bezplatné, pokrytie týchto nákladov je na nás. Jedná sa o spoločné ubytovne pre rôzny počet zamestnancov.

Pred nástupom je z našej strany zaistená aj bezplatná zdravotná prehliadka.

Kde vás nájdem – či už osobne, alebo online?

V Košiciach, Humennom a Plzni v náborových centrách TETRA CV. Príďte – tešíme sa.

Zároveň je možné, aby sme usporiadali alebo v blízkej dobe usporiadame jedno rázovú náborovú schôdzku práve v mieste vášho bydliska či najbližšom okolí.

Stále to máte ďaleko? Nevadí, registrácia na web stránkach firmy http://tetracv.cz/sk/hladam-pracu/ je pre každého rovnaká a samozrejme zdarma. Neváhajte napísať – určite vám pomôžeme.

Koľkým ľuďom ste už napomohli k zamestnaniu?

Minulý rok (2012) sme pomohli zamestnať asi 1 300 ľudí. Nejedná sa spravidla o krátkodobé záležitosti, s niektorými s obojstrannou spokojnosťou spolupracujeme už roky.

O aký typ práce sa jedná? Čo musím vedieť?

Ide najmä o pozície s nízkou potrebou kvalifikácie – sklady, montáže, výrobné linky, údržba apod. Táto práca je v prípade našich klientov samozrejme pomerne zaujímavo ohodnotená.

Ak sa chcete naučiť niečo nové, môžu Vás zaujať naše školiace programy. Tie sú do istej miery tak či tak nevyhnutné ešte pred nástupom do zamestnania, a to pod vedením našich školených špecialistov. Vyskúšate si tu potenciálnu pracovnú náplň, manuálnu zručnosť v určitom ohľade, absolvujete bezpečnostné školenie apod. Preškolení rámcovo viete, do čoho idete.

Ako vyzerá priebeh pohovoru?

Obávať sa stretnutia s nami je naozaj zbytočné, nebude na ňom vyžadované alebo preverované nič, čo by ste nemali zvládnuť! Všetko, čo potrebujete so sebou, je preukaz totožnosti, trochu dobrej nálady a motivácie či ochotu cestovať za prácou do ČR.

Veľa šťastia!



Ďalšie informácie Vám radi poskytneme prostredníctvom EduCity, prosíme, kontaktujte p. Bartičku info@educity.sk alebo na tel. (+420) 731 169 890

Vytlačiť rozhovor